tisdag 6 maj 2008

Hemma igen!

Efter 17 dagars semesterresa till Thailand har vi nu kommit hem. Visst är det härligt att åka bort, men oj så gott det är att komma hem. Tur är väl det!

Vi var i Khao Lak först. Där stannande vi i 5 nätter. Mycket lugnt där. Vi var själva på hotellets strand. Tyvärr kom det en del regn också. Men inte hela dagarna. Här är hotellet:

Från vårt rum hade vi denna vackra utsikt.

Nästa anhalt var Phi Phi Island. Detta är hotellets pool där vi bodde. Här bodde vi i 4 nätter. Jättefint hotell. Mycket vacker ö. Vi åkte på en snorkeltur också, runt de fina stränderna.

Över 300 trappsteg gick vi rätt upp till denna vackra utsiktsplats. Här satt vi och väntade in solnedgången. Mycket vackert.

Sista stoppet blev Patong Beach. Här är det däremot inte lugnt. Mycket shopping blev det. På bilden ser ni mig i duschen vid poolen, om man tittar noga...

Linnéa "bodde" i poolen. Den var enormt stor.

Orkade ni titta på alla bilder? Det blir lätt några stycken man tar. Jag fick även shoppat mig några nya objektiv till min kamera också.
Så nu får jag väl ge mig ut och fota. Här var ju så vackert hemma. Grönt på träden, och fullt av vitsippor.

Ha det så gott!

Kram kram

6 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem!!!!!
Fina bilder du tagit,ser underbart ut.ka komma ner å köpa de nya papperen snart :o)
Har sett en del av dom...sjukt fina pappe.
Vi ses.

Anonym sa...

Välkommen hem! Underbara bilder som verkligen får en att längta bort.

Vilka objektiv blev det undrar jag nyfiket?
Kram

Anonym sa...

Hej, välkommen tillbaka till sweden!Du har haft det härligt förstår jag.Nu får du visa alla kort du tar med de nya objektiven.
Ha det gott

Jeanette sa...

Välkommen hem. Härliga bilder du tagit. Härligt. Vi syns.

♥ Pia... sa...

Hej..ja det härliga bilder...så sköönt ni måste ha haft det...semester är inte fel att ha på ett sånt vackert ställe...men det är skönt att komma hem oxå:)....jag kan titta på hur många bilde som helst..så visa du...ha de bland vitsippor och gröna blad..PIA

Kristine sa...

Velkommen hjem fra Thailand! Jeg var i Thailand i mars/april og for et herlig land!!
Jeg har vært der to ganger og jeg vil gjerne tilbake!
Kristine