fredag 15 april 2011

Check

Jag har så lite tid över att sitta vid datorn, så detta inlägg blir som en liten resumé över veckan som gått.


I tisdags åkte jag till en god vän som har fyllt år med en present. Jag hade köpt en vacker inredningsbok, inslagen i en vacker brun metallictapet. Svårt att se glansen på bilden.
Onsdagskvällen spenderade jag i mina målarkläder. Jag målade sista stryket på köksbordet. Det har varit ett gammalt furubord från Ikea, som nu har fått bli vitt.

Sponsrad av Beckers. Underlig vinkel på fotot...


Vår gamla grupp i köket har flyttat till Uddevalla.

Dottern har nu det som matsalsbord i vardagsrummet. Det blev jättefint där.

Vi var på Gekås i Ullared och på Ikea igår och shoppade, Amanda och jag. Vi åkte kl 06.30 och kom hem kl 23. Då stannade vi till en sväng i hennes lägenhet och pysslade lite. Visst blir man trött efter en så lång dag, men så mysigt och roligt det var.I kväll håller jag på att städa och fixa i köket. Jag är ensam hemma, så då passar jag på att ha roligt.. He he.. =)

Det blir så fint med det "nya" bordet. I morgon ska jag hämta våra "nya" köksstolar.

Hade planer på att måla de 6 dalslandsstolar jag har fått av mina föräldrar, men lämnade in dem för sprutmålning. De blev jättefina!Att göra en "att göra bok", har satt fart på mig. Har varit seg efter jag var sjuk. Kul att kunna bocka av några punkter.Ha en underbar helg!!

3 kommentarer:

Linda Dekorerar sa...

Det är så kanonbra det IKEA bordet,men vårt är så slitet och fult så lämnar in det till dig nu då ;-)
*KRAM*

Anna-Karin sa...

Va duktig du är. Undrar om vi kan anställa dig här hos oss? Hu va det tar tid att renovera. Idag ska M slipa golvet. Fick besked om att våra köksmöbler blir försenade igen. Kommer v.25. De skulle visst plantera träden först. Ha,ha.

Jessica sa...

Ska bli kul att se bilder sen när det är färdigt. Tänkte jag skulle ta lite nya foton idag, men solen ser inte ut att vilja vissa sig. Ha en skön helg, Jessica