måndag 24 mars 2008

2-års kalas!

Den 25 mars fyller Dekorera medmera 2 år!
Tänk vad fort det har gått och så roligt det har varit!
Detta firar vi med:


Har du inte fått en kupong, men vill komma och nyttja erbjudandet, kan du ju pröva att skriva ut den här, eller rita en... =). OBS! Erbjudandet gäller bara i den fysiska butiken!!!När jag öppnade butiken för två år sedan fick jag massor av blommor. En som blommar lustigt nog, precis nu är denna stora, vackra orkidée. Den fick jag av scrapgänget från Uddevalla.

Under den här tiden har jag gått en dekoratörsutbildning och en Homestyling kurs.
Att jobba med färg och inredning är så kul och något jag kommer att jobba mer emot i framtiden...Tyvärr är butiken för liten för att bjuda på kalas i, men jag hoppas jag får många besökare ändå...Välkomna!!!

Kramar från Paula10 kommentarer:

Jeanette sa...

Självklart kommer jag. Om jag inte hittar kupongen får jag be Ivar rita en åt mig :) Tänk att det redan gått 2 år. Hoppas du haft en trevlig påsk! Vi ses "KRAM"

Linda dekorerar sa...

Grattis! Grattis!
Som du vet fyller någon mer år den 25 mars ;-).Så jag vet inte om jag hinner kika in.Men jag hoppas du får en trevlig dag och vi syns ju på kvällen.
*KRAM*

Mimmi sa...

Grattis till jubileet och glad påsk!
Kram

Anonym sa...

Grattis!Tycker din lilla butik är alldeles underbar! Får nog "kika in" och se om det inte blir en liten beställning.
Kram och hoppas din Påsk varit trevlig//Marie-Louise

Anna-Karin sa...

Ett stort Grattis!
Klart att jag kommer att titta in en sväng.Du har en underbar liten butik med allt var den scrappare kan önska sig, och lite till.
Anna-Karin

Marie sa...

ÅÅÅH vad jag önskar att jag kunde komma.....
Kanske jag kan få komma och bjuda dig på en fika i butiken någon dag i nästa vecka...?

Kram

Hilde sa...

wow, den som kunne reist til Uddevalla...... skulle nok tenkt meg en tur dit en gang ja!!

Klem fra Hilde

lenislenis sa...

Stort grattis på 2-årsdagen!!!
Jag är så glad över att vi har en så härlig butik alldeles nästgårds!

Pia..... sa...

Grattis i massor....nu kunde jag tyvärr inte komma..för mycket snö:)..förresten är du på scrapmässan i göteborg till helgen?..Jag ska dit och shoppa...massor....ha de så bra..PIA

Pia..... sa...

Hej Paula....Nyss hemkommen från mässan...tog sin lilla tid hem ...tyckte det var jätteroligt på mässan ...pengarna försvann...men jag har fått en hel del med mej hem..stämplar,lite dekorationer...och sist men inte minst..en massa vackra papper..(maja en storfavorit:)...sen inte fel alla trevliga människor man träffar..känn dej träffad:)...kul nu sk jag försöka komma ihåg vad du saom distresserna...men just nu är minnet övertrasserat...ha en gooo fortsättning på helgen...PIA