fredag 1 februari 2008

Såld på silver!!!

Nu börjar det komma in varor till butiken som vi beställde på FORMEX. Det är mycket i den lite slitna, antika looken på silver. Här är några smakprov, hemifrån min hall, för jag är helt såld på detta!
Den lilla lyktan finns i butiken , men den stora är en beställningsvara. Skålen har jag köpt på en loppis för en liten slant och planterat en hjärta på tråd i. Kakformen har jag "fått låna" av min mamma. Hjärtat på ståltråd visar jag senare hur man kan göra själv...
Flaskorna och skrinet finns hemma, men fjärilen är en beställningsvara.


Ett litet inredningstips:
Se över alla prydnadsaker du har hemma, med "nya" ögon. Samla ihop liknande föremål av samma material eller form och bygg ett vackert stilleben. Det ger ett lugnare intryck att gruppera på detta viset. Gör du flera grupper på t ex en skänk, tänk på att lämna luft emellan.
I stället för att köpa nytt, kan man flytta om lite, och nästan få samma känsla. Lycka till!

Ps. Än finns det tid om du vill vara med i utlottningen av papper från Maja Design. Se inlägg, utlottning. Dragning 5 februari.

Ha en härlig helg!

Kram kram

Paula

8 kommentarer:

Karin sa...

Vilken underbar blogg du har. Massor av inspiration!! Glad att jag hittade hit.

Sigbribb sa...

Vad fin din hall är !Men jag har ju tur att få se det IRL.

KRAM MAMMA

SIGBRITT sa...

Oj det blev visst fel namn. HA HA

Linda Dekorerar sa...

Hej!
Måste säga vilken duktig mamma du har som kan lämna kommentarer!! Min kan knappt sätta på datorn.Blir sugen på de där flaskorna....Hörs om söndagen!
*KRAM*

me and alice sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
me and alice sa...

Hej Paula!
Du undrade vad jag använder för färg när jag målar. Till prydnadssaker o stolar mm använder jag en vattenbaserad matt lackfärg. Men målar jag en bordsskiva som används dagligen använder jag en grundfärg(inte vattenbaserad).Sen slipar jag skivan och gnuggar in vax. Då blir skivan tålig för avtorkning, spill mm.
Fina saker du fått in till din butik...
Trevlig helg!
kram /Susanne

Jeanette sa...

Hej! Jätteroligt att ta del av dina tips. Både heminredning, fotografering och scrapbooking. Maja designs nya papper var ännu finare IRL. Köpte på mig "några" stycken. Vad tycker du förresten om stolen som jag lagt ut i bloggen? Jag har aldrig sett en sådan någon annanstans!

Kram J

Rosa-Marina sa...

Hej Paula! Vad mycket nya fina saker du har, man blir så inspirerad! Vi ses imorgon!!!